HOSK afholder distrikts-, regions samt klubstævner.

Om vinteren danner vores to ridehaller en god ramme for indendørsstævnerne hvor pony og hest, både spring og dressur, kan få lejlighed til at vise stævneformen. Om sommeren bruger vi det store udendørsanlæg til bl.a. at gennemføre et af distriktets absolut største stævner, nemlig HOSK sommerstævne.

Stævneoplysninger:

Sekretariatet findes i den store ridehal. Sekretariatet åbner en 1 time før første start og lukker en ½ time efter sidste start. Der forefindes ikke dankortautomat på Ridecenterets område men der er mulighed for at betale med mobile pay på nummer: XXXX XXXX.

Telefon til sekretariatet under stævne: XXXX XXXX
Email til sekretariatet: hosk.staevne@gmail.com
Telefonsvarer aflyttes ikke, send i stedet mail eller sms.

Opstaldning:
Skal være bestilt forud. Strøelse er træsmuld, men spåner kan købes hos staldansvarlig.
Opstaldning hele weekenden: XX kr. Ankomst fra fredag kl. 18. Dagsboks: XX kr.
Boksen SKAL tømmes, inden man forlader ridecenteret.

Forplejning:
Under stævner kan der købes mad i rideklubbens kantine. Kantinen åbner en halv time før første start og lukker ½ time efter sidste start. Kantinen tilbyder morgenmad, kaffe, the, vand og sodavand og varme retter og frugt ud over traditionel kantinemad.

Yderligere information:
ALLE ændringer/efteranmeldninger skal ske dagen før inden kl. 18.00.
Opvarmning kan foregå enten i 20 x 40 m ridehal eller på udendørsbane.
Tilmelding sker på DRF GO!
Efteranmeldelse kun hvis tidsplanen tillader det, og der bliver opkrævet gebyr
Tilmelding er først gældende ved indbetaling.

Find stævneaktivitet her