FACILITETER

I klubben har vi rytterstue med kantine, garderobe & toiletter hvilket man finder på 1. sal. Her er alle velkommen indenfor klubbens åbningstid.

Kantinen holder åbent til stævner og andre arrangementer. Udenfor kantinens åbningstid er man velkommen til selv at medbringe mad og drikkevarer – og man kan købe slik m.m. i automaterne.

Rytterstuen er ment som et sted hvor man kan sidde og hygge sig, spille et spil, læse eller bare snakke. Man skal selvfølgelig huske at rydde op efter sig når man går.

Klubbens ridefaciliteter forbedres løbende således anlægget overholder gældende regler. HOSK investerer løbende i opgradering af ridehus faciliteter såsom bund, bokse, sadelrum og staldene generelt  for at sikre vores rideklub er et rart og sikkert sted at være for både de to- og firbenede.

Ridefaciliteter:

• 1 stor ridehal 60 x 20 m med tilskuerpladser, dommertårn og sekretariat.
  • 1 lille ridehal 40 x 20 m – her undervises elevholdene om vinteren – kan ses fra kantinen.
  • 3 stalde med ca. 60 bokse, 2 indendørs vaskepladser og 1 hestesolarium.
  • 3 udendørs dressurbaner (én med lys) – 1
  • græsspringbane 100x100m  og dommertårn.
  • 22 udendørs løbefolde.
  • ca 15 græsfolde til pensionærernes heste.
  • 2 store græsfolde til elevheste og -ponyer.
  • 1 minispringbane som kan bruges af alle som vil træne uden hest.
      Se faciliteterne fra "Helikopter"  "KLIK HER"         Hvor må jeg ride i naturen se her. Ridestier i naturen

Vi har ca. 300 medlemmer i rideklubben, heraf er ca.
              180 elevholdsryttere.

Adresse: Lægårdvej 112, 7500 Holstebro