Husk før du tilmelder dig skal det aftales med underviserne så du kommer på det rigtige hold

Og at der er plads

Her opretter i en ny profil (Øverst i højre hjørne), hvor i skal skrive den der går til ridnings:
- Navn
- Adresse
- Fødselsdato m.m.
Derefter skal den der betaler regningen udfylde:
- Telefonnummer
- Mailadresse

Når i har oprettet jeres profil, vælger i undervisning og fanen øverst på siden og vælger så tilmelding.

Hvis man er privat rytter starter man med at tilmelde sig det der hedder "Kontingent privat hest", accepterer betingelserne og går derefter til betaling. Her vil der blive lagt et gebyr på, på 180,- (årligt) hvilket er i stedet for de 15,- man før i tiden har betalt hver måned.
Efter betaling tilmelder man sig og betaler én ting af gangen, indtil man har oprettet de ting man har, fx.:
- Opstaldning (Hest 1950,-/Pony 1800,-)
- Wrapordning 200,- (Findes under opstaldning)
- Foldordning 350,- (Findes under opstaldning)
- Leje af skab (Vælg det rigtige skabsnummer)
- Undervisningstimer på hold (Her er det vigtigt at du vælger den rigtige time, så tjek tidspunkt samt om der står privat)
- Hvis du rider ene-undervisningstimer fra gang til gang, går du ind under undervisning og derefter shop. Her tilkøber du én eller flere undervisningstimer og de vises hos Johanne inden undervisningstimens start.

Hvis du kun ønsker at være stævnemedlem, vælger du dette medlemskab under undervisning og derefter shop.

Hvis man er elevholdsrytter tilmelder man sig ens ugentlige holdundervisning. Husk at tjekke at det er den der hedder elevhest (Børn 310,-/Voksne 370,-) samt at det er det rigtige tidspunkt. Her vil der blive lagt et gebyr på, på 180,- (årligt) hvilket er i stedet for de 15,- man før i tiden har betalt hver måned.

Hvis man har halvpart på en elevhest vælger man først sin holdundervisningstime og går til betaling. Her vil der blive lagt et gebyr på, på 180,- (årligt) hvilket er i stedet for de 15,- man før i tiden har betalt hver måned. Derefter vælger man enten "Halvpart Elevpony" eller "Halvpart Elevhest", alt efter om det er en pony eller hest. Og så vælger man hvilken hest man har halvpart på fx. Tutti-Frutti og går til betaling.