FOLDE OG FOLDORDNINGER PÅ HOLSTEBRO SPORTSRIDEKLUB

Holstebro Sportsrideklub råder over følgende folde:

Foldordninger:

På Holstebro Sportsrideklub har vi flere muligheder for foldordning, som alle primært løber over ugens 5 hverdage. I weekenderne er der mulighed for at personallet lukker ud om morgenen, men man skal selv lukke ind til middag. Lukker man først ud til middag og ind om eftermiddagen, så er der kun mulighed for at man selv gør det.

Timefolde:

Priser, hverdage:

Priser, weekend:

Tidspunktet, hvor din hest kommer på fold, er nogenlunde det samme hver dag, men der kan forekomme variationer.

Tillæg:

Priser:

Holstebro Sportsrideklub forbeholder sig ret til at aflyse fold, såfremt det vurderes, at vejret eller lign. ikke tillader fold den pågældende dag. Ligeledes kan HOSK også aflyse foldordning, såfremt sygdom eller andet blandt personalet umuliggør foldordning den pågældende dag.

Hesten skal være i sin boks, når foldordningen starter for at komme med på fold. Er den ikke det, kommer den ikke på fold.

Vær venlig at skriv på tavlen dagen før, hvis du ved, at din hest/pony ikke skal på fold den efterfølgende dag.

OBS - går hesten med dækken, skal dette være beregnet til udendørs.