PRISER - OPSTALDNING

Holstebro Sportsrideklub kan tilbyde din pony/hest opstaldning i vores gode, trygge og sikre omgivelser. Ansvaret for at den daglige pasning gennemføres er vores daglige leder, som er uddannet berider.

Vi har tre staldgange, hvor den ene primært bruges til vores elevponyer/-heste og de to andre til private opstaldere.

Vi har 58 bokse i alt, hvoraf 6 af dem er lukkede spiltove udelukkende til ponyer. Derudover bruges 15-18 bokse til elevponyer/-heste.

Hestene står opstaldet på Easy-Strø og/eller Easy-Bedding. Derudover fodre vi med kvalitetsfoder fra Equasana tre gange om dagen. Der kan derudover gøres forskellige tilkøb - se priser herunder og når du bestiller opstaldning.

Ønsker du din pony eller hest opstaldet på Holstebro Sportsrideklub - så kontakt vores daglig leder.

Opstaldningskontrakt

BOKSPRISER

Spiltovsboks -----------
Pony i boks 1.800 kr.
Hest i boks                                                                                                                             1.950 kr.

HEST I RIDNING

Grundpris: 3000,- (hertil kommer opstaldningspris, samt eventuelle tilkøb)

Priseksempel:

Hest i ridning 3.000 kr.
Bokspris 1.950 kr.
Daglig udmugning 650 kr.
Fold (hverdag og weekend)                                                                                                   600 kr.
Samlet pris (pr. måned) 6.200 kr

DIVERSE TILLÆG TIL OPSTALDNING

Du kan tilføje følgende til din opstaldning på HOSK:

Wrap (6kg, 10kg eller 12kg) 200 kr. / 300 kr. / 400 kr.
Ekstra Easy Strø (1 ekstra pose pr. uge) (månedsaftale)) 400 kr.
Ekstra Easy Bedding (halm-piller) (1 ekstra pose pr. uge) (månedsaftale)) 200 kr.
Daglig udmugning 650 kr.
Vinduesboks 100 kr.
Reservation af boks 650 kr.