Info vedr. afhentning
efter aftale med johanne daglig leder
Ridehuskort 1 dage
Ridehuskort 1 dage pris
For at benytte Hosks faciliteter skal der være købt og betalt gyldigt ridehuskort til hesten. Ryttere skal ligeledes have købt og betalt medlemsskab i klubben.
Husk at tjek at hestens navn kommer på listen over betalte ridehuskort.
Det er Rytterens eget ansvar at kunne fremvise gyldig kvittering for betaling af ridehuskort. Kan kvittering ikke fremvises og er hestens navn ikke på listen, vil man blive bedt om at forlade stedet.
Ridehus kort (gæstekort)
Beskrivelse
Ridhuskort til gæste medlem der ikke er medlem HOSK

En dag på HOSK for en hest.
Ridehuskort 7 dage i ugen
Ridehuskort 7 dage i ugen måneds pris

Ridehuskort 1/2 år frem
Ridehuskort 1/2 år frem

Ridehuskort 1 år frem
 Ridehuskort 1 år frem

Easy-bedding 13kg 10mm
Beskrivelse
køb af easy-bedding 13kg 10mm mangler du ekstra strøelse til boks og hestetrailer
kan du købe en pose 13 kg
Easy Bedding

Easy Bedding

Vælg variant
Udskiftning af dækken før fold og efter fol
Beskrivelse
udskiftning af dækken før den skal på fold og efter fold mandag til fredag
gælder en månede fra købsdato efter køb husk hestens/ponyens navn

printes ud og afleveres til staldpersonale
Vælg variant
Gamasher og/eller ekstra klokker af og på
Beskrivelse
Gamasher og/eller ekstra klokker af og op ved fold

husk hestens/ponyens navn gælder en månede fra købsdato

printes ud og afleveres til staldpersonalet
Undervisning af Marie Witt Poulsen
Undervisning af Berider Marie witt Poulsen

køb af enelektion af 30 min undervisning

undervisning af Shannon
Undervisning ved Shannon 30 min

Undervisning af underviser Cecilie
Undervisning ved Cecilie 30 min

Undervisning af staldpersonale pauline
Undervisning af Pauline 30 min

Specielridning 30. min

Specielridning på Hosk

Specielridning på Hosk foregår som enetimer som tilrettelægges med udgangspunkt i den enkelte rytters særlige behov. Dette giver en unik mulighed for at lave individuelle forløb hvor rytteren f.eks. kan være med til at hente hesten ind fra fold, strigle hesten, ride hesten, sadle af, sætte hesten på fold, eller bare enkelte af disse aktiviteter.

Eksempler på grupper der vil kunne få effekt af at følge et specielridnings forløb:

- Børn og voksne med ADHD/ADD

- Personer med autisme

- Børn og voksne med psykiske lidelser

- Psykis/fysisk udviklingshæmmede børn og voksne

- Personer med PTSD

- Personer med stress

- Børn og voksne med angst

Ridning og omgang med heste har i mange år været brugt til at øge livskvaliteten hos en række forskellige personer med forskellige udfordringer. Det kan både være fysiske og psykiske handicaps. Ridning og omgang med heste er med til at hjælpe til bedre fysik og bedre føling med egen krop. Rytteren får i samværet med hesten opbygget en større selvtillid og et bedre selvværd gennem mestring af ridningen og ved at styre de store dyr. De får styrket de sociale kompetancer samt de for et socialt tilhørsforhold til hesten. Dette skyldes bla at hesten ikke skelner mellem folk og behandler alle lige. Rytteren oplever frihed på ryggen af hesten og kommer i kontakt med deres egen krop samtidig med at de får styrket deres indre psykologiske tilstand.

En rytter med PTSD udtaler "hesten formår at nå ind der, hvor ingen mennesker kan nå ind"

Pris pr 1/2 time 150 kr

Forløbene aftales individuelt.

Henvendelse til Johanne Petersen på 24222845, daglig-leder@holstebro-sportsrideklub.dk