HOLSTEBRO SPORTSRIDEKLUB ÅBNER IGEN

24-02-2021

!!! HOLSTEBRO SPORTSRIDEKLUB ÅBNER IGEN !!!

Efter formiddagens pressemøde kan vi langt om længe konstatere, at vi kan åbne op på HOSK igen.

Forsamlingsforbuddet er fra 1. marts 2021 på 25 personer i forbindelse med udendørs aktiviteter - dog stadig 5 personer indendørs (som vi kender det).

Vi åbner derfor for vores elevskole igen på mandag den 1. marts - med udendørs undervisning - ligeledes vil opsadling m.m. foregå udendørs (tag derfor tøj på efter forholdene). Vi arbejder i en løsning med opsætning af lys på elevbanen.
Når man skal deltage i holdundervisning, så må man gerne gå på staldgangen og hente sin hest samt udstyr (såfremt denne/dette ikke bruges allerede). Man skal dog opholde sig et minimum af tid indendøre.

Halvparterne er tilbage på den vanlige aftale og må derfor fra mandag i næste uge ikke længere ride tre gange i ugen.

For opstaldere er der umiddelbart ikke nogle ændringer - det indendørs forbud på mere end 5 personer er stadig gældende.

Det er vigtigt for mig at pointere, at ved at der åbnes op, så er der også en øget risiko for smitte. Derfor kan jeg ikke indskærpe nok (når jeg ikke kan kræve det), at ALLE er opmærksomme på brugen af mundbind og sprit. Er man fritaget for at bruge mundbind, så skal der holdes den nødvendige afstand på 2 meter. Lad være med at tage unødige personer med på HOSK - også selvom vi nu har mulighed for at opholde os 25 personer udendørs.

Ligeledes skal det nævnes, at med det frafald der har været i elevskolen over de sidste måneder, så vil vi i løbet af marts måned kigge på en sammenlægning af hold, da vi ikke har råd til at drive halvfyldte hold. Man må derfor ikke blive overrasket, når/hvis man bliver bedt om at flytte hold.

Mikael og den øvrige bestyrelse