Opstaldning

Hest

Pris: 1300,- Bokse: 17/50 Stald Lægårdvej 112 7500 Holstebro

Opstaldning af hest på Holstebro Sportsrideklub

Denne tilmelding gælder opstaldning af én hest i boks på Holstebro Sportsrideklub.

• Det er obligatorisk at vælge hvilken type foder der ønskes - alle andre valg er frivillige.

• Vælger man ikke nogle former for bundmateriale forventes det at disse købes i shoppen på hjemmesiden - personalet forbeholder sig ret til at fylde bundmateriale i en boks, hvor det vurderes at være påkrævet (denne beslutning kan ikke påklages og vil blive opkrævet pr. faktura inkl. faktureringsgebyr). Der må ikke anvendes anden bundmateriale end det Holstebro Sportsrideklub tilbyder.

• Vælger man ikke foldordning er man selv ansvarlig for ud- og indlukning. Tildeling af fold besluttes af personalet (det er kun denne fold man må bruge). Folde må kun anvendes i op til 4 timer samt kun i tidsrummet fra 0800-1600 (med mindre andet er aftalt).
    Har man valgt 4 timers fold - kan denne enten anvendes i tidsrummet 0800-1200 eller 1200-1600 og ikke fra f.eks. 1000-1400.

• Vælger man foldordning på mere end 4 timer, så gælder der særlige regler vedr. adgang til vand og foder jf. lov om hestehold (spørg personalet). I tilfælde hvor disse regler ikke overholdes, vil opstalder pålægges regning for det arbejde personalet har udført.

• Ændringer i tilvalg kan kun ske i forbindelse med månedsskift. Ændringer indmeldes pr. mail til info@holstebro-sportsrideklub.dk ikke senere end den 25. i måneden, hvorefter ændring vil ske i efterfølgende måned pr. den 1.

Pony

Pris: 1250,- Bokse: 8/50 Stald Lægårdvej 112 7500 Holstebro