NYT VEDR. COVID-19

23-10-2020

Kære alle,
på baggrund af Regeringens pressemøde her til aften kommer her lidt opfølgende information til alle medlemmer (denne besked sendes også rundt på mail til alle på HOSK).

HOSK STØTTESTÆVNET:
Vi ser os desværre nødsaget til at udskyde stævnet på ubestemt tid. Men med et forsamlingsforbud på 10 personer, så er det ikke foreneligt på nogen måde at afvikle et stævne. Det er rigtig ærgerligt og vi er super trætte af det - men det er nu engang den beslutning der er truffet for os ved at nedsætte forsamlingsforbudet.

FORSAMLINGSFORBUD PÅ 10 PERSONER:
Vi skal igen være ekstra opmærksomme på, hvor mange vi opholder os på HOSK. Med udgangspunkt i Rigspolitiets fortolkning af forsamlingsforbudet i forhold til specifikt rideskoler, så må der opholde sig 10 personer af gangen (samtidig) de følgende indendørs steder på HOSK: - Store Ridehal - Lille Ridehal - Hver staldgang - Rytterstuen

Vi har ikke planer om, at lukke ned for undervisning trods det nye forsamlingsforbud. Men det er påkrævet, at ALLE forældre som er med deres børn til undervisning opholder i Rytterstuen (I må ikke stå ved barrieren i den lille ridehal). Ligeledes er alle nødt til at tænke meget konsekvent over, hvor mange man tager med sig på HOSK af gangen. Er der ikke behov for at hele familien skal afsted, så skal man lade være med det. Er der for mange tilstede på enkelt lokationer på HOSK, så vil vi være nødsaget til at sende personer hjem - denne kompetence har bestyrelsen og personalet.

MUNDBIND:
Som udgangspunkt forventer vi ikke med aftenens udmelding at mundbind bliver et krav på HOSK (dog er man naturligvis altid velkommen til på eget initiativ at bære mundbind). Det skal dog nævnes, at jeg over weekenden vil være i dialog med Dansk Rideforbund, som jeg forventer vil komme med en mere præcis udmelding specifikt for rideskoler. Får vi ikke noget mere præcist, vil bestyrelsen af egen drift komme med retningslinjer indenfor rammerne af det fremsatte fra Regeringen.

Skulle man stå tilbage med spørgsmål vedr. HOSK håndtering af COVID-19 - så skal man kontakte formanden på formand@holstebro-sportsrideklub.dk eller 3158 4998. Det må forventes, at der ikke nødvendigvis kan svares på spørgsmål med det samme - men at det vil skulle undersøges først.

På HOSK bestyrelses vegne,

formand Mikael Søgaard