HOLDTILMELDING

Vi anbefaler altid en prøvetime inden man tilmelder sig et hold. Ring til vores daglig leder (2422 2845) eller send en mail til info@holstebro-sportrideklub.dk og aftal en prøvetime.

Hvis du er interesseret i at starte på et hold, skal du sende en mail til info@holstebro-sportsrideklub.dk med dit:

Navn, telefonnummer, mail og evt. holdønske

Hvis du/dit barn skal starte på et ridehold, skal du/dit barn oprette en profil på vores hjemmeside.

Man kan ikke tilmelde sig et hold uden forudgående aftale med daglig leder eller underviser.

Der kan kun benyttes onlinebetaling med betalingskort i forbindelse med holdundervisning.

Hvis du skal tilmeldes et hold, skal du som ovenfor nævnt oprette en profil og kontakte os pr. mail. Herefter sender vi en pakketilmelding med dit ridehold mv. med et pakkelink, som du skal følge og gennemføre tilmeldingen med et betalingskort.

Du modtager naturligvis en ordrebekræftelse på mail, når du f.eks. har tilmeldt dig holdundervisning. Pengene trækkes først, når vi har godkendt bookingen. Ved evt. afvisning af din booking annuleres ordren.

Opret din profil øverst til højre eller klik HER

Betalingsbetingelser samt opsigelsesvarsler